duminică, 29 august 2010

Specii umane.


Hellau, hellau. O noua postare, de data asta despre iubirile noastre de 1 viata "BAIETII" . Clar, ei vin de pe alta planeta si cam stim de pe ce planeta ar venii unii dintre ei, dar ne abtinem [ vreau sa devin o persoana civilizata :)) ] . Planeta Marteeee , maaa . Clar , alieni. Cateodata stam si ne gandim, majoritatea fetelor, ca nu putem sa traim fara baieti. In mare parte da, nu putem traii, dar daca stai sa o iei logic avem mai multe avantaje decat ei. O sa`mi iau injuraturile de rigoare, dar o sa suport :)). Sa trecem sa`i enumeram?

1. baietii care gandesc cu un singur cap : sunt tippii aia de baietii , care daca nu le dai ce vor din prima zi, se schimba la fata, injura, fac ca toate alea, mai mai sa` te ia si la bataie. Oare meritam noi asta? NUUUU . Porcilor! Nimeni nu contesta ca sexu` intr`o relatie conteaza , dar nici din prima zi FUTAI,FUTAI,TATSE,CUR,PIZDA =p~ . Obsedatilorrrrrrrrrrrrr, treziti`va.

2. baietii care gandesc cu 2 capete : astia sunt tipii mai inteligenti. Ar putea face o supradoza de gandire. Sunt acei tipi care stau relaxati in primele 5 luni, ffara niciun stresss si dupa daca vad ca eviti si eviti subiectu` sex, se gandesc sa formuleze o scuza FOARTE PENIBILA de a`ti da papucii . Loseriiiiiiiiiiiiiiiiilor .

3. baietii iubitori : eee, asa mai merge domne :x . Astia oameni, frate. Cand ii suni si`i zici "iubitule,am o problema :o3" , te asculta cu toata inima si toata nerabdarea de a afla ce ai si de a te face sa te simti mai bine. Nu un bou, care iti zice "baaai, e ceasu` 2, maine am antrenamente, vorbim maine" si a doua zi sa nu`ti raspunda. Daca ar fii fiecare baiat, ar fi minunat. Gen, sa nu stai panicata ca iti da papucii peste 2 saptamani ca i`ai luat mana de pe picior si sa te creada ultima pocaita. Pe voi chiar va iubesc !

The end.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu